Forum "zoo3be" to forum dla wszytskich, którzy mają poczucie humoru i lubią czasem pogadać o niczym ;] My tak mamy, dlatego nawet jeśli nie chce wam sie gadać to możecie po prostu czytać to, co piszą 3 baaardzo fajne zwierzątka, tzn. miodek, tygrysek i puchatek ;)
Jest pewna szkoła i pewni uczniowie
A właściwie zoo
Podobno różnice się przyciągają, ale my jesteśmy istnym dowodem na to, że od każdej reguły są wyjątki
A więc biorąc pod uwagę ten fakt przedstawię wam moją klasę moje małe prywatne zoo
Każdy z nas jest typową indywidualnością. Nie mamy ze sobą nic wspólnego oprócz dwóch cech, które doskonale nas integrują Pierwsza i podstawowa to ta, że w naszym życiu nie ma zasad a narzucone zasady się łamie
druga równie ważna, że w szkole mamy same prawa zero obowiązków
Jak to możliwe? Przekonacie się poznając Puchatka
oraz mnie samą
Mam nadzieję, że do tego forum dołączy więcej osób z mojego ZOO
Udzielajcie się na naszym forum a może i wy macie podobne klasy?
Albo pamiętacie jakieś ciekawe sytuacje "ze szkolnej ławki"?
Chętnie dowiemy się o istnieniu podobnych zoo
ładnie miodek napisał
a ja dodam, że też jestem z tego zoo i że to zoo to jest farma a nie zoo mamy głownie pumy, konie i lajkoniki, ale inne bydlo tez się znajdzie:P ogólnie jest bardzo fajnie, cała zwierzyna bardzo sie kocha, nikt nikogo nie przezywa, nikt sie nie bije, nikt nikogo nie obraza ani nie uraża, wszyscy sie szanują, szanują róznież swoje pasje (czyt. nauka) i inne pasje, np. naukę oraz naukę. Wszyscy bardzo dobrze sie uczymy, nie uznajemy również nie uczenia się oraz, lub, jak róznież nie uczenia i sie itp.
Aaaaa... mamy też kwaiaty, wieloletnie fiołki w imponującej liczbie jednego okazu:P oraz przesuszoną bylinę o nazwie bliżej nieokreślonej...
No to chyba na tyle. Wiecej o nas na www..pl
z poważaniem
puchatek
Tak Puchatku nasze zoo a właściwie farma jest wyjątkowym miejscem
Może dodam do tego, że nasza Puma to okaz dość łagodny więc nie ma obawy o własne życie
Nawiązując do naszego Konia to zwierze bardzo uczynne
najchętniej spisujemy od niego matmę
. Nasz Lajkonik pochodzenia Krakowskiego (wprost spod Wawelu) specjalizuje się w nauce łaciny podwórkowej
bardzo przydatnej w życiu codziennym
.
Nasz wieloletni okaz fiołka to egzemplarz pod ochroną
Puchatku zapomniałyśmy też, że w naszym zoo mamy kłopoty prawne tu pomocą chętnie służy nasz mecenas
(potocznie zwany 8) Specjalizacja? Prawa zwierzyny w pewnym zoo
Bylina- Nasz guru Przywódca farmy
Pozdrawiam
Miodek
taaa.. skowronek jest bardzo inteligentny i kulturalny przede wszystkim, nie znajduje słów żeby określić jego kulturę osobista
miodek dużo o tym wie bo kiedyś ptaszek ten był jej ptaszkiem:P no nie miodek?
Puchatku nie poruszajmy spraw, które z mojego punktu widzenia nigdy nie powinny mieć miejsca
No ale nie możemy zapomnieć o naszym Złociutkim gwieździe sportowej
Hmm? Jak sądzisz jemu także powinnyśmy poświęcić troszkę uwagi
ależ oczywiście !!
złociutki nasz pożadny człowiek jest... nie pali, nie pije.... to chyba jego głowne zalety
poza tym jest bardzo mądry ( bez ironii gorylki ;D ) no nie miodek?
pani A bardzo go lubi ...
Pani A To osobnik z innej planety coś w stylu Oriona
Myślę, że dla dobra ogółu lepiej by było, gdyby tam powróciła
No a jak Puchatku Złociutki to ma lep jak sklep
Ale powróciłabym do tematu Lajkonika wprost spod Wawelu
Słynie z dwóch powiedzeń zacytujesz Puchatku??
ależ oczywiście:)
Lajkonik wart jest naszej uwagi:D
po pierwsze to : o stary !
( nasze ulubione no nie?
po drugie : Zaaaamknij się !
I dużo dużo innych, nie tylko lajkonikowych powiedzonek mamy na koncie naszego zoo
Puchatku nasze zoo słynie z wielu powiedzonek
Jednym z moich ulubionych jest : Idź stąd, bo zaraz stąd pójdziesz
Co do jakości powiedzonka Lajkonika : O stary ! Które jest moim czołowym ZWROTEM zapożyczonym ( UWAGA!! brak praw autorskich) bezpośrednio od autora należy do sformułowań niewątpliwie najpopularniejszych w naszej farmie
Teksty pana P są lepsze, tak czy nie? ;pp
Mogę pochwalić się kilkoma
np: dziewczynka chciała popitolować mały samolocik ,
Dożywianie żywności
O Ciebie mnie mi chodzi
No a dlaczego dwa plus dwa równa się pięć??
Haa też zabłysła
Pan P. Można robić pierwszy raz rzeczy po raz pierwszy
Ona marzyła o zdobieniu Medalu
(piątek) niespodzianka na koniec tygodnia
UWAGA!!!
Okazuje się, że nasza Puma to gatunek bardzo drapieżny, żyjący na wolności. Wszystkich prosimy o zachowanie ostrożności
Często "POKAZUJE PAZUR"
Sposobem na jej obłaskawienie jest po prostu kupienie jej liona, tak czy nie??